Chec aperitiv cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 4267 vizualizari

 

Hristos a inviat dragii mei, lumina sa va intre in case, in suflete si sa va binecuvanteze! Cu toata dragostea, va recomand acest chec cu un gust senzational; cat am stat la copii in Franta le faceam in fiecare saptamana cate 2checuri si tot nu se saturau de el!! Merita incercat!

 

INGREDIENTE

  • 1borcan cu ciuperci(420g)
  • 1ceapa mica
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ALUAT:
  • 3oua
  • 12linguri iaurt
  • 250g faina
  • 1plic praf de copt
  • 50ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.

Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.

Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir si migdale